182.Buluşmaya Çiçeği Burnunda Sağlık Bakanı Memişoğlu ’da katıldı

182.Buluşmaya Çiçeği Burnunda Sağlık Bakanı Memişoğlu ’da katıldı

YAŞAM 4.07.2024 09:40:00 513 0
182.Buluşmaya Çiçeği Burnunda Sağlık Bakanı Memişoğlu ’da katıldı

Ankara Rize Grubu’nun 182’inci buluşması, Sağlık Bakanının katılımıyla 03/07/2024 Çarşamba günü DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Grup Başkanı İrfan COŞKUN moderatörlüğünde şiir dinletisi ile başlayan yemeğe, çok sayıda grup mensubu ile birçok misafir katıldı,

Yemeğin ev sahiplerinden Sağlık Bakanı Sayın Kemal MEMİŞOĞLU, 01.01.2016 dan bu yana grupta yer aldığını, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleri ile Sağlık Bakanı olarak görevlendirildiğini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize var gücümüzle hizmet edeceklerini, her yıl mutlaka birkaç kez Rize Derepazarı’ndaki baba ocağına gittiklerini, bundan sonra da yine gitmeye devam edeceğini, gruba düzenli olarak katıldığını, bundan sonra da katılmaya devam edeceğini ifade etti,

Grup Başkanı COŞKUN yaptığı konuşmada, 2010 yılında başlayan birlikteliğin hiç aksamadan muntazaman 15 yıldır devam etmesinin çok özel bir durum olduğunu, bu nadide birlikteliğin daha uzun yıllar sürmesi temennisinde bulundu, geçtiğimiz hafta ilk defa sefere başlayan Kars Treni ile Bitlis Valisi Sayın Erol KARAÖMEROĞLU daveti üzerine seyahat ettiklerini ifade etti.

COŞKUN, grubun sorunlarının çözülmesinde önemli hizmetleri olan MEB Bakan Yardımcısı Kemal ŞAMLIOĞLU ile Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Osman KAN’a özel teşekkür etti.

Ev sahiplerinden KADEM Ankara Temsilcisi Asiye GÜNEŞ yaptığı konuşmada, öğretmen olduğunu, 2018 yılından bu yanan KADEM Ankara temsilcisi olarak özellikle kadınlar için çok önemli çalışmalara imza attıklarını, gruptaki kadın sayısının artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Diğer ev sahipleri de ayrı ayrı söz alarak buluşmaya dair duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Yemeğe misafir olarak katılan ve Aslen Rize Fındıklılı olan Uz.Dr.Hasan Basri VELİOĞLU’nun Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü olarak görevlendirildiğini, her daim hemşerilerinin yanında yer alacağını, buluşmada yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Grup mensubu Mehmet ŞAMLIOĞLU tarafından özenle hazırlanan plaketlerden;

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Fatih KAYACAN’a plaketini Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü tarafından, Diyanet TV Yönetmeni Fatih TINGIR’a plaketi ise Fatih KAYACAN tarafından takdim edildi.

182 inci buluşmanın Ev sahipliğini; Kemal MEMİŞOĞLU Sağlık Bakanı, Şaban YILMAZ İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı, Şükür KÖSE MEB Daire Başkanı, Hüseyin Engin SARIİBRAHİM Karaman Valisi, İsmail Hakkı YAZICI e.Genel Müdür Yardımcısı, Burhan OKUTAN MEB Bakan Yardımcısı Danışmanı, İbrahim ER Danıştay Üyesi, Mümtaz SİNAN Şeker Daire Başkanı, Öner ÇALIŞKAN MEB Eğitim Müfettişi, Ahmet YIKILMAZ Yargıtay Cumhuriyet Savcısı, Asiye GÜNEŞ KADEM Ankara Temsilcisi, Birol CİVELEK BC Estetik Kliniği, Şenol KALYONCU TOBB Mesa Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Muammer YURTSEVER Adalet Bakanlığı Adalet Müfettişi yaptı.

120 Grup mensubu ve birçok misafirin katılımı ile gerçekleştirilen buluşma içilen Rize Çaylarının ardından bir sonraki buluşmada bir araya gelmek üzere sonlandırıldı

 

 

 

 

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI