15 yıldır devam eden gelenek…

Ankara Rize Grubu’nun 181’inci buluşması, 05/06/2024 Çarşamba(dün) günü Dikmen Hakim evinde gerçekleştirildi.

KÜLTÜR 6.06.2024 09:11:00 350 0
15 yıldır devam eden gelenek…

Grup Başkanı İrfan COŞKUN’un İkizdere Çağrankaya yaylasında bulunması nedeniyle oturumun yönetimi Prof.Dr. Münir DEMİRCİ tarafından gerçekleştirildi.

Prof.Dr. DEMİRCİ yaptığı değerlendirmede; 181 buluşma demenin 15 yılı aşkın bir birliktelik olduğunu, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içinde çok önemli bir misyonu gerçekleştirdiğini, oturuma başkanlık etmekten duyduğu heyecan ve mutluluğunu dile getirdi,

Buluşmanın ev sahiplerine tek tek söz vererek duygu ve düşüncelerini ifade etmeleri sağlandı.

Grup mensuplarından söz almak isteyenler de tek tek söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Yemeğe misafir olarak katılan; Kenan UZUN, Cem EKŞİ, Yunus Emre KÖSE ve Hızır BALCI’ya da söz verilerek kendilerini tanıtmaları sağlandı, gruba dair görüşleri dinlenildi.

Grup Mensubu Mehmet ŞAMLIOĞLU tarafından hazırlanan plaketlerden, İlyas KURTOĞLU’na plaketini Süleyman SOL, Dr. Osman KAN’a plaketini ise Prof.Dr. Münir DEMİRCİ tarafından takdim edildi.

181 inci buluşmanın Ev sahipliğini;

 

İlyas KURDOĞLU, Gazi Üniversitesi Kooperatifi e.Müdürü, Paşali DEMİRCİOĞLU, İnşaat Mühendisi, TOKİ e.Şb.Müdürü, Ölmez İnşaat Genel Koordinatörü, Metin YAZICI, Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Daire Başkanı, İbrahim ŞAHİN, Hakim- Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı, Mahmut DEMİRKAPU, THY İkram Müdürü, Eşref DEMİRDAĞ, e.Kıdemli Albay, ASELSAN Savunma Sistem Teknolojileri Sektör Başkanlığı Kara ve Silah Sistemleri Alan Uzmanı, Mustafa ÇIRAK, e.Müsteşar Yardımcısı,Cumhurbaşkanlığı Güvenlik İşleri Kurulu Üyesi, Süleyman SOL, TRT Okul e.Koordinatörü, TRT e.Prodüktörü, Cemil YAĞCI, Prof.Dr.Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Yılmaz ÇELİK, Dışişleri Bakanlığı,Türk Akreditasyon Kurumu Yönetim Hizmetleri e.Başkanı, Akreditasyon Uzmanı, B.Mutlu KADIOĞLU, Türkiye Hentbol Federasyonu e.Genel Sekreteri, Besim ŞİŞMAN, Türkiye Petrolleri (TP) e.Genel Müdürü,Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü e.Müşaviri, İbrahim UZUNMEHMETOĞLU, Hacı Bayrami Veli Üniversitesi  e.Öğrenci İşleri Daire Başkanı, MEB Özel Öğretim Kurumları Gn.Müdürlüğü Daire Başkanı, Gökhan SEYHAN, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Gn.Md. Şube Müdürü yaptı.

Yaklaşık 100 grup mensubu ve misafirin katılımı ile gerçekleştirilen 181 inci buluşma yapılan sohbetler ve içilen Rize Çaylarının ardından sona erdi.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI