1 metre Karda gezi düzenlediler.

1 metre Karda gezi düzenlediler.

YAYLALARIMIZ 16.01.2019 11:01:19 141 0
1 metre Karda gezi düzenlediler.

PAZAR-Rize-Pazarlı OFF-ROAD grubu hafta sonu karla kaplı gizemli Çamlıhemşin’e bağlı GİTO Yaylasına 1 metre Karda gezi düzenlediler.

6 araç 15 kişi ile Rize-Pazar’dan yola çıkan OFF-ROAD ekibi Çamlıhemşin istikametinden buzlu ve zorlu parkurlarda Gito yaylasına direksiyon sürdüler.

Pazar ilçesinde ona “Ömer Usta” diyorlar Macera tutkunu olan Ömer 2004 yılında kendinin planladığı Projeyi hayata geçirmek istedi.

Usta “ Tek kişiydim. Olmaz demedim azmettim ve OFF-ROAD araçla gezi ekibi oluşturdum. Sayımız gün geçtikçe arttı. 20 Araç olduk. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı yaylaları Yaz-Kış demeden geziyoruz. Hafta içi yoğun çalışma tempomuzu bu dağlarda direksiyon sürerek stresi atmaya çalışıyoruz. Pazar’da başlayan bu serüven diğer ilçelerimize de ulaştı. Katılım bir anda arttı. Demek bir kıvılcım gerekiyordu onun atılması bekleniyordu. Her hafta etkinliğimiz devam ediyor. Araç sahipleri ve bizimle bu maceraya katılmak isteyenleri grubumuza dahil ediyoruz. Kamplı gezilerimiz de oluyor. Kışın zor oluyor ama EXRTEM dolu bir gün geçirmek de bizi oldukça rahatlatıyor” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI