Rize-Pazar’da 15 Temmuz Etkinlikleri Başladı.

Rize-Pazar’da 15 Temmuz Etkinlikleri Başladı.

PAZAR-RİZE 15.07.2019 14:22:09 495 0
Rize-Pazar’da 15 Temmuz Etkinlikleri Başladı.

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Rize’nin Pazar İlçesinde başladı.

Saat 11.00 Ortaırmak Köyünde bulunan 15 Temmuz şehidi Erhan Dural’ın kabrinin ziyaret edilmesinden sonra Saat 12.30 da Pazar Hatuniye Camiinde mevlit-i şerif okundu.

Saat 13.30 da Cami çıkışı sonrasında Demokrasi Meydanından,bürokratların, STK ların, Siyasi Parti Temsilcilerini ve vatandaşların katıldığı yürüyüş başladı. 10 Mart caddesinden devam eden yürüyüş çarşı başından Belediye önünden geçilerek İlçe Emniyet Müdürlüğünde Pazar Demokrasi Meydanına kadar sürdü. Tekbir ve “Şehitler Ölmez” sloganlarının atılmasıyla birlikte Demokrasi meydanına gelindi. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan resim sergisi gezildi. Etkinliğe Saat 20.00 de Demokrasi Nöbeti ile devam edilecek ve 00.13 de Camilerde Sela okunacak.

Şehit Mezarı Ziyareti, Camide mevlit okunması ve yürüyüşle devam eden Etkinliğe Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Hava Radar Komutanı Coşkun Yaşar Kurteş, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Sami Kılıç, Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatih Seyis, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, Daire amirleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI