Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Resepsiyonu…

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş'ın ev sahipliğinde Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

YÖREDEN HABER 31.10.2023 12:01:01 213 0
Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl  Resepsiyonu…

Vali Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş'ın davetlileri karşılayarak bayramlarını kutladığı programda 100. yıl pastası kesilerek ikramlarda bulunuldu.

Cumhuriyet'in 100. yılına şahitlik etmenin önemli olduğunu belirten Vali Baydaş, 'Cumhuriyetimizin 100. yıldönümüne ulaşmanın coşkusu ile sizlerle beraber olmanın heyecanını duyuyorum. Bu yolda ülkemiz 100 yıldır emin adımlarla ilerlemiş hedeflerini gerçekleştirmiştir. Modern Türkiye’nin yapısı daha da güçlenmiştir. Cumhuriyetimiz en büyük mirastır. Bu miras fikren, ilmen, bedenen ve ruhen geleceğe doğru emin adımlarla taşınmaktadır. Bize emanet edilen Cumhuriyetimizi daha iyi yerlere taşımak hepimizin görevidir. Türkiye'nin yeni yüzyılına adım attığımız bugün her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Bu coğrafyada hür ve bağımsız olarak yaşamak istiyorsak tembellik etmeye, üşenmeye, hakkımız yoktur. Biz çalışmaya mecburuz. Bu coğrafya, tembellik etmeyi kaldıramaz' dedi.

Resepsiyona; Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Yusuf Yılmaz, adli ve idari yargı üyeleri, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, protokol üyeleri, kurum müdürleri, askeri erkân ve emniyet mensupları, muhtarlar, siyasi parti ve STK temsilcileri, sporcular ile şehit aileleri ve gazilerimiz katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI